Nieuws

Schroefverdeelblokken

Met de nieuwe schroefverdeelblokken SVBKA en SVBA is een potentiaal- en kabelverdeling mogelijk zonder extra benodigdheden in een zéér compacte bouwvorm.

Nieuwe generatie boxen voor bedrijfsvoertuig

Sortimo lanceert een nieuwe generatie binnen de L-BOXX productfamilie. De ‘G’ die elke L-BOXX voortaan aan zijn naam toevoegt, kenmerkt het nieuwe ontwerp in de trendkleur cool grey.

Bijeenkomst ‘Secundaire grondstoffen voor de circulaire economie’

Wat is nodig om tot hoogwaardige verwerking van (gescheiden) ingezameld afval te komen? NEN wil met alle betrokkenen uit de wereld van inzameling, recycling en verwerking van afval in gesprek over afspraken die nodig zijn om de transitie naar een circulaire economie te gaan maken. NEN organiseert op dinsdag 27 maart in Delft een bijeenkomst ‘Secundaire grondstoffen voor de circulaire economie’.

Schietbare klembeugel

Om te kunnen voldoen aan de nieuwe normen rondom stofvrij werken kan met de nieuwe klembeugel KBS van Mepac snel en stofvrij worden geïnstalleerd.

Cursus ‘Decentrale IP67 installatietechniek’

Murrelektronik heeft in samenwerking met het Radius College in Breda een scholingsprogramma laten ontwikkelen over ‘Decentrale IP67 Installatietechniek’. Dit programma wordt bij scholen / opleidingsinstituten aangeboden om leerlingen / cursisten bekend en vertrouwd te maken met alle voordelen en mogelijkheden die decentrale IP67 IO-veldbus techniek biedt.

Focus op cybersecurity voor videosurveillance

‘Cactus concept’ voor integrale beveiliging producten tegen cyberaanvallen

Mobotix introduceert het “Mobotix Cactus Concept” om meer focus te leggen op cybersecurity bij het implementeren van videosurveillance-systemen. Doelstelling van dit concept is een integrale aanpak te bieden voor het beschermen van Mobotix-producten tegen elke type cyberaanval.

Revolutionaire handgereedschap-uitvinding

Tijdens Light+Building 2018

Wiha kijkt ernaar uit de beursbezoekers van Light+Building – Frankfurt, van 18 t/m 23 maart aanstaande – haar uitgebreide portfolio aan VDE-handgereedschappen en asssortimentsverbredende oplossingen voor de elektrobranche te presenteren. Op het gebied van schroefgereedschap kondigt Wiha een revolutionaire uitvinding aan, die naar eigen zeggen een ware kwantumsprong vertegenwoordigt voor de historie van het handgereedschap.

Recordjaar door eCampus en nieuwe producten

Het jaar 2017 blijkt voor KNX een succesvol jaar, waarin vele nieuwe producten zijn geïntroduceerd. In vergelijking tot het voorafgaande jaar heeft KNX er alleen al 20.000 nieuwe geregistreerde gebruikers bij gekregen. Slechts drie jaar na de start van het gratis online-trainingsplatform werd eCampus al door meer dan 100.000 gebruikers uit 192 landen over de hele wereld gebruikt.

Wi-Fi beveiligingscamera

Met de Lyric C2 Wi-Fi Beveiligingscamera van Honeywell zien én horen gebruikers 24/7 ongebruikelijke activiteit in huis, voor nog meer gemoedsrust.

Retail Intelligence Solutions

Dankzij de langdurige technologische samenwerking tussen Hanwha Techwin en Facit Data Systems kunnen geselecteerde Wisenet-camera’s optimaal kunnen profiteren van de krachtige intelligente video-analysesoftware voor detailhandel op de Calculus-server van Facit, zodat een nieuwe generatie Retail Intelligence-oplossingen kunnen worden geleverd.

Study Studio Park in Breda beveiligd

Nieuw in Nederland zijn de studentenstudio’s van Study Studio Park, een geheel nieuwe opzet van studentenwoningen waarbij een ruime kamer met eigen douche en toilet wordt gecombineerd met een ruimtelijke groene binnen -en buitentuin aangevuld met gezamenlijke voorzieningen. Dit alles uiteraard voor een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

Meer mogelijkheden voor systeemsimulatie

Vanwege uitbreiding Siemens Simcenter

Siemens presenteert de nieuwste versie van Simcenter Amesim software, zijn platform voor 1D mechatronische systeemsimulatie. Als opvolger van LMS Imagine.Lab Amesim, verbetert deze versie de productiviteit van systeemsimulatie door een sterk verbeterde gebruikerservaring en betere integratie in het ontwerpproces te bieden.

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 6 | november 2017

Elektropraktijk 6 | november 2017