Nieuws

Distribiteur voor industriële computersystemen in de Benelux

Per 1 januari is HPS Industrial de nieuwe distribiteur van het Taiwanees merk iBase, gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van robuuste industriële PC-producten. iBase heeft gekozen voor HPS als partner vanwege de expertise van het bedrijf op het gebied van marktkennis en industriële PC-toepassingen.

Maatwerk sensoren voor de OEM-markt

HBM levert een brede range meettoepassingen voor druk, kracht, koppel en gewicht aan OEM’s, die op rekstrook gebaseerde sensoren in hun eindproducten integreren.

Open uitstraling met toekomstbestendig lichtplan

Duurzaamste kantoorgebouw van IJsselstein

De nieuwste technieken, duurzame materialen en veel glas. Bij de realisatie van kantoorgebouw ‘de Curve’ is niets aan het toeval overgelaten. De ambitie om van dit pand het meest duurzame kantoorgebouw van IJsselstein te maken is ruimschoots bereikt.

Volledig zwarte pv-module

De Panasonic HIT KURO (‘Kuro’ is Japans voor ‘zwart’) is een volledig zwarte pv-module, leverbaar in een 325 Wp - en 320 Wp-versie. De efficiëntie bedraagt 19,4 procent (voor de 325 Wp-versie).

125-jarig bestaan

In 2018 viert Oosterberg haar jubileum met haar medewerkers, klanten en leveranciers. Al 125 jaar is zij ‘Aangesloten op de toekomst’.

IoT-Controller tussen KNX-domotica en Internet of Things

De nieuwe IoT-Controller (TJA560) van Hager maakt het mogelijk om Internet of Things- producten én cloud-services van diverse fabrikanten te koppelen aan een KNX-installatie.

Erkend leerbedrijf

Paxton – fabrikant van elektronische toegangscontrole en deurintercomsystemen – is in het trotse bezit van het certificaat ‘erkend leerbedrijf’.

IEC werkgroep ‘Laagspanning-gelijkstroomverdeelnetten’ opgericht

Het belang van gelijkstroom (Direct Current, DC) in de elektriciteitsvoorziening neemt steeds verder toe. Daarom is tijdens de laatste bijeenkomst van de ‘International Electrotechnical Commission’ (IEC) ‘Systeemaspecten van elektriciteitsvoorziening’ een werkgroep opgericht om een technisch rapport te schrijven over ‘Assessment of standard voltages and power quality requirements for LVDC distribution’.

Leverancier van ‘plug & play’ connector systeem voor gebouwinstallaties

Conrad heeft het Wieland Electric GST18 connectorsysteem toegevoegd aan de productlijn elektromechanische componenten. Elektrotechnisch installateurs kunnen met het GST18 ‘plug & play’ connector systeem elektrische installaties realiseren in de kortst mogelijke tijd en zonder veel inspanning.

Modulaire shielded patch categorie 6A -kabels

Met de field mountable RJ-45 plug heeft Siemon een antwoord voor omgevingen waar een snelle, betrouwbare en hoogwaardige RJ-45 plug rechtstreeks op de kabel dient te worden gemonteerd.

Plafond- en wandarmaturen

De SQC LED (Ø 360 mm) en SQV LED (300×300) – geschikt voor centrale invoer – zijn veelzijdige ronde en vierkante plafond- en wandarmaturen van Norton met diverse toepassingsmogelijkheden.

Historische expositiestukken hedendaags geënsceneerd

Archeologisch museum in Madrid

De inhoudelijke focus van het Archeologisch museum in Madrid ligt op Iberische kunst – bijvoorbeeld de Dame van Elche. Nauwkeurig accentuerende verlichting van ERCO laat de historische expositiestukken expressief en hedendaags verschijnen.

Agenda

TIP!

Evenementen

Laatste Uitgave

Elektropraktijk 6 | november 2017

Elektropraktijk 6 | november 2017